Jumalat juhlivat öisin by Donna Tartt

Jumalat juhlivat öisin

By Donna Tartt

  • Publication Date: 2014-02-03
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Book Overview

Kulttimaineen saavuttanut kiehtova bestseller

Kun pennitön Richard Papen saapuu apurahan turvin Hampden Collegeen, hänestä tuntuu kuin hän olisi tullut paratiisiin. Älykkäitä ja kauniita opiskelijoita, kevyitä huumeita... rikkaille ja lahjakkaille nuorille Hampden on rajoittamattomien mahdollisuuksien paikka.

Richard onnistuu pääsemään viiden klassisten kielten opiskelijan ja heidän karismaattisen opettajansa sisäpiiriin. Yhdessä he puhuvat sujuvasti kreikkaa, väittelevät kuolleista kulttuureista ja elävät sivussa muusta yliopistosta.
Kuukausien kuluessa Richard saa kuulla hirveästä rikoksesta, johon hänen uudet ystävänsä ovat kerran syyllistyneet. Ja mikä pahinta, yksi heistä on murtumaan päin, yksi heistä aikoo tuhota heidän kultaisen tulevaisuutensa paljastamalla koko jutun. Syyllisyys ja kiinnijäämisen pelko johtavat kierteeseen, johon Richard temmataan mukaan.

Popular Searches : Jumalat juhlivat öisin book review, Jumalat juhlivat öisin PDF EBOOK, Jumalat juhlivat öisin AUDIOBOOK , Jumalat juhlivat öisin EPUB , Jumalat juhlivat öisin , Donna Tartt's book, free ebook apk download, Jumalat juhlivat öisin book online, Mysteries & Thrillers

Comments