Steve Jobs by Zoltán Géczi

Steve Jobs

By Zoltán Géczi

  • Publication Date: 2013-11-29
  • Genre: Biographies & Memoirs
3.5 Score: 3.5 (From 23 Ratings)

Book Overview

A kiadványban szakírók, IT- és médiaszakértők, újságírók foglalják össze Steve Jobs pályafutásának és az Apple történelmének legfontosabb fejezeteit, illetve megszólal Steve Jobs egyik volt kollégája is, aki 1990 és 1994 között dolgozott együtt az Apple alapítójával. A kiadó szándéka szerint a korabeli interjúk és médiaszereplések anyagait is feldolgozó kötet változatos és érdekfeszítő portrét rajzol az IT korszak ikonjáról.
Steve Jobs (1955–2011) küldetésének érezte, hogy megváltoztassa a világot. Intellektusa és megalkuvásra képtelen természete, vezetői és üzleti képességei segítségével a földkerekség egyik legnagyobb vállalatává tett egy kaliforniai garázscéget. Emberközpontú technológiát, mindenki által használható eszközöket alkotott, és a digitális kor ikonjává vált. Úgy élte az életét, hogy távozása után is örökre köztünk maradjon, mint az információs társadalom farmernadrágos prófétája.

Popular Searches : Steve Jobs book review, Steve Jobs PDF EBOOK, Steve Jobs AUDIOBOOK , Steve Jobs EPUB , Steve Jobs , Zoltán Géczi's book, free ebook apk download, Steve Jobs book online, Biographies & Memoirs

Recent Reviews

  • 😖(confused)

    1
    By Smoch fan
    What the hell do all of those symbols mean

Comments