Steglitsan by Donna Tartt

Steglitsan

By Donna Tartt

  • Publication Date: 2013-11-05
  • Genre: Fiction & Literature

Book Overview

Författaren till de klassiska bästsäljarna Den hemliga historien och Den lille vännen återkommer med en mästerlig och synnerligen efterlängtad roman.

En ung pojke i New York City, Theo Decker, överlever mirakulöst en olycka som tar hans mammas liv. Ensam och sviken av sin pappa flyttar han in hos en väns familj, inom sig kämpar han med att finna en mening i sitt nya liv. Under åren som följer blir han uppslukad av en av de få saker som påminner honom om hans mamma: en liten, mystiskt fascinerande målning. En målning som till slut drar in Theo i konstens kriminella baksida.

Steglitsan är en oförglömlig odyssé genom dagens Amerika och ett drama med nästan outhärdlig skärpa och intensitet. Det är en berättelse skriven av en mästare om förlust och besatthet, överlevnad och identitet och konstens intensiva dragningskraft.

Översättare: Rose-Marie Nielsen,

Omslagsformgivare: Nina Ulmaja

Popular Searches : Steglitsan book review, Steglitsan PDF EBOOK, Steglitsan AUDIOBOOK , Steglitsan EPUB , Steglitsan , Donna Tartt's book, free ebook apk download, Steglitsan book online, Fiction & Literature

Comments